Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

3984 poruka u 325 tema- 1360 članova - Poslednji član: daryy
Epicentar ForumSportTenis (Urednik: djuzelovic)Novak Djokovic_ NOLE
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Novak Djokovic_ NOLE  (Pročitano 3973 puta)
Cipi
Global Moderator
Pukovnik
*
Van mreže Van mreže

and_cip@hotmail.com
Pogledaj profil
« Odgovor #30 poslato: Mart 18, 2008, 02:35:16 pm »

?OKOVI?: A?TEDEO SAM SNAGU PROTIV KOLA?RAJBERA 
SPORT - TENIS - Utorak, Mart 18, 2008 09:01 

Najbolji srpski teniser Novak ?okovi? izjavio je posle pobede nad Nemcem Filipom KolA!rajberom u tre?em kolu Indijan Velsa da je nau??io kako bi trebalo da igra u prvim rundama na velikim turnirima.

'?Oini mi se da imam novi kvalitet u svojoj igri. Kona??no sam shvatio kako treba da igram uvodne me??eve na turnirima', rekao je ?okovi? posle duela sa KolA!rajberom.

Dejvis kup reprezentativac Srbije je KolA!rajbera dobio sa 6:3, 6:2, a me?? je trajao oko sat vremena.

'Dobro je A!to se nisam previA!e umorio protiv KolA!rajbera, iako nisam igrao najbolje A!to umem. Moram racionalno da troA!im energiju', zaklju??io je ?okovi?.

Srpski teniser, koji je postavljen za tre?eg nosioca, u osmini finala igra?e protiv Argentinca Giljerma Kanjasa.

?okovi? i Kanjas do sada su igrali samo jednom, proA!le godine u finalu turnira u Majamiju, kada je pobedio srpski teniser sa 3:0.

Turnir u Indijan Velsu igra se za ukupni nagradni fond od 3,59 miliona dolara. 

LoL LoL
Sačuvana

Cipi
Global Moderator
Pukovnik
*
Van mreže Van mreže

and_cip@hotmail.com
Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: Mart 20, 2008, 09:27:50 am »

?OKOVI? U ?OETVRTFINALU 
SPORT - VESTI - ?Oetvrtak, Mart 20, 2008 02:40 

Najbolji srpski teniser Novak ?okovi?, plasirao se u ??etvrtfinale ATP turnira Masters serije u ameri??kom gradu Indijen Velsu, pobedivA!i Argentinca Giljerma Kanjasa sa 6:2, 6:3.

?okovi?u je ovo bio drugi me?? sa Kanjasom, poA!to ga je proA!le godine pobedio u finalu ATP turnira Masters serije u Majamiju sa 6:3, 6:2, 6:4.

U ??etvrtfinalu turnira, koji se igra za ukupni nagradni fond od pet miliona i 698.000 dolara, srpski reket broj jedan igra?e danas uve??e od 21 sat protiv A?vajcarca Stanislasa Vavrinke.

LoL Biggrin up LoL
Sačuvana

fantastic
Administrator
Heroj Epicentra
*
Van mreže Van mreže

Epicentar.info

bofkezerox@hotmail.com coolwebdizajn@yahoo.com
Pogledaj profil WWW
« Odgovor #32 poslato: Mart 23, 2008, 01:18:39 am »

http://www.epicentar.info/tenis/nole-razbio-nadala-a-fis-federera-2.html
Sačuvana

Cipi
Global Moderator
Pukovnik
*
Van mreže Van mreže

and_cip@hotmail.com
Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: Mart 24, 2008, 09:42:34 am »

ANA IVANOVI? I NOVAK ?OKOVI? OSVOJILI TURNIR U INDIJAN VELSU 
SPORT - VESTI - Ponedeljak, Mart 24, 2008 00:15 

Najbolji srpski teniser Novak ?okovi? osvojio je titulu na turniru masters serije u Indijan Velsu, poA!to je u finalu savladao Amerikanca Mardija FiA!a sa 2:1, po setovima 6:2, 5:7 i 6:3.

?okovi? je tako osvojio devetu titulu u karijeri, a drugu ove godine, posle trijumfa na prvom ovogodiA!njem grend slemu - Otvorenom prvenstvu Australije.

Novak ?okovi? je u finalu opravdao ulogu favorita, poA!to je on tre?i teniser sveta, a Mardi FiA! 98. Prethodno, u polufinalu, ?okovi? je savladao drugog tenisera sveta Rafaela Nadala, a FiA! prvog - RodA3era Federera.

Srpski teniser tako?e je i u drugoj prilici savladao FiA!a, kao A!to je u??inio i pre dve godine na Otvorenom prvenstvu SAD. Ovoga puta trebalo je dva sata i A!est minuta za taj trijumf

LoL Biggrin up Biggrin up Biggrin up LoL
Sačuvana

Cipi
Global Moderator
Pukovnik
*
Van mreže Van mreže

and_cip@hotmail.com
Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: Mart 30, 2008, 09:46:47 pm »

?OKOVI? ZAVRA?IO TAKMI?OENJE NA TURNIRU U MAJAMIJU 
SPORT - TENIS - Subota

Najbolji srpski teniser Novak ?okovi? neo??ekivano je izgubio od 122. igra??a sveta Kevina Andersona iz JuA3ne Afrike sa 1:2 [6:7, 6:3, 4:6] u drugom kolu turnira Masters serije u Majamiju. ?okovi? ?e zbog poraza u drugom kolu turnira u Majamiju, koji je proA!le godine osvojio, izgubiti 480 bodova na svetskoj ATP listi na kojoj trenutno zauzima tre?e mesto.

Srpski teniser je prvi set duela sa Andersonom izgubio u taj-brejku, poA!to su protivnici do tada uspeA!no ??uvali servis. Tre?i nosilac u Majamiju je u taj-brejku osvojio samo poen i to zahvaljuju?i dvostrukoj servis greA!ki protivnika.

?Oinilo se da ?e ?okovi?, ipak, u nastavku me??a opravdati ulogu favorita, poA!to je u drugom setu, koji je dobio sa 6:3, dva puta osvojio gem na servis 24-godiA!njeg JuA3noafrikanca, a u tre?em delu igre odmah poveo sa 2:0.

Anderson, koji je protiv ?okovi?a odigrao tek osmi me?? u profesionalnoj karijeri, uspeo je, me?utim, da osvoji naredna ??etiri, sa??uva prednost i napravi veliko iznena?enje.

?okovi? je proA!le nedelje u Indijan Velsu osvojio prvi Masters sezone. On je u januaru bio najbolji i na Otvorenom prvenstvu Australije, prvom grend slemu sezone, i po broju ove godine osvojenih bodova trenutno je ubedljivo prvi na svetu.

Anderson ?e se u tre?em kolu turnira, koji se igra za nagradni fond od 3.770.000 dolara, sastati sa 32. teniserom sveta Igorom Andrejevim iz Rusije. 

Sačuvana

fantastic
Administrator
Heroj Epicentra
*
Van mreže Van mreže

Epicentar.info

bofkezerox@hotmail.com coolwebdizajn@yahoo.com
Pogledaj profil WWW
« Odgovor #35 poslato: Mart 31, 2008, 02:28:29 pm »

?OKOVI? ZAVRA?IO TAKMI?OENJE NA TURNIRU U MAJAMIJU 
SPORT - TENIS - Subota

Najbolji srpski teniser Novak ?okovi? neo??ekivano je izgubio od 122. igra??a sveta Kevina Andersona iz JuA3ne Afrike sa 1:2 [6:7, 6:3, 4:6] u drugom kolu turnira Masters serije u Majamiju. ?okovi? ?e zbog poraza u drugom kolu turnira u Majamiju, koji je proA!le godine osvojio, izgubiti 480 bodova na svetskoj ATP listi na kojoj trenutno zauzima tre?e mesto.

Srpski teniser je prvi set duela sa Andersonom izgubio u taj-brejku, poA!to su protivnici do tada uspeA!no ??uvali servis. Tre?i nosilac u Majamiju je u taj-brejku osvojio samo poen i to zahvaljuju?i dvostrukoj servis greA!ki protivnika.

?Oinilo se da ?e ?okovi?, ipak, u nastavku me??a opravdati ulogu favorita, poA!to je u drugom setu, koji je dobio sa 6:3, dva puta osvojio gem na servis 24-godiA!njeg JuA3noafrikanca, a u tre?em delu igre odmah poveo sa 2:0.

Anderson, koji je protiv ?okovi?a odigrao tek osmi me?? u profesionalnoj karijeri, uspeo je, me?utim, da osvoji naredna ??etiri, sa??uva prednost i napravi veliko iznena?enje.

?okovi? je proA!le nedelje u Indijan Velsu osvojio prvi Masters sezone. On je u januaru bio najbolji i na Otvorenom prvenstvu Australije, prvom grend slemu sezone, i po broju ove godine osvojenih bodova trenutno je ubedljivo prvi na svetu.

Anderson ?e se u tre?em kolu turnira, koji se igra za nagradni fond od 3.770.000 dolara, sastati sa 32. teniserom sveta Igorom Andrejevim iz Rusije. 

Sad
Sačuvana

Nemanja.94
U prolazu
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #36 poslato: Novembar 02, 2008, 08:25:36 pm »

NOLE CAR SAMO NASTAVI TAKO KIDAJ IH SVE  Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Smiley Smiley Smiley Biggrin up Biggrin up Biggrin up...
Sačuvana

mrzim citere
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: